Skidåkning!!!

Hej äntligen!!!
Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Sälen i en vecka det var så roligt!!! Vi bodde i Lindvallen på Sälfjällstorget i sälen!! Där vi bodde fanns det skridskobana, butiker( i en galleria),matbutik, resturanger och cafe. Jag åker skidor och inte snowboard! Vi var där med mina kusiner, min morbror och hans sambo, min familj, mormor och morfar!! Jag har ju inte bloggat på länge nu men jag ska försöka blogga lite mer nu men det är inte alltid jag hinner hoppas det går bra ändå nu lägger jag upp lite bilder från resan!!! Om ni har några frågor om resan så skicka gärna en komentar!!!:) Ha det bra!!!

Hos en kompis!!

Hej just nu är jag hos en kompis har inte så mycket att göra så därför bloggar jag lite men sen senare kommer jag att lägga ut lite bilder!! Fast på söndag kommer jag inte blogga mer på en vecka så vi hörs efter det jag återkommer hej svejs!!

Tisdagen den 17/1

HEJSAN!!! Nu har jag kommit hem efter att ha varit i plugget!! Sen har jag inte gjort så mycket mer!! Imorgon är det dags för handbollsträning igen men jag återkommer!!

Fredagen den 13/1

Hejsan!! Hemma igen så skönt!! Och att bara få ha en skön Fredagkväll är ju nästan det bästa!! Idag har jag gått i skolan och jag fick sovmorgon i 40 minuter bara så skönt!!! Även vart med kompisar idag igen:) Hoppas inte att ni har haft otur idag det är ju ändå Fredagen den trettonde själv har jag inte haft någon otur!!! Så ha det gött!!

Sko från nike!!

Hejsan nu är man hemma igen:) Efter att ha vart i skolan på förmiddagen och sen har jag vart med kompisar!! Jag hittade en bild på en snygg sko som jag glömde lägga in det är en jogging sko från http://www.stadium.se/.

Snö!!

Hej nu har men kommit hem efter att ha haft skolstart och skola på förmiddagen och sen vart i snön under efter- middagen! Sååååå härligt att snön har kommit!! Här ser ni några bilder av snögubben vi gjorde jag och en kompis och några i hennes familj!
!
Har ni sett vad mycket man kan göra med snö!!! Det är så häftigt!!! Som ni vet blir mina bilder alltid dåliga med min mobil så dom här blev inte bättre än mina andra bilder!!

Turnering!!

Hejsan bloggen!!
Nu har jag kommit hem efter att ha spelat handbolls turnering i Jönköping hela helgen!! Vi sov på en skola och vi spelade alla matcher i Elmia hallen!! Tyvärr så åkte vi ut:( Fast nu är jag hemma igen ha det bra!!!

snygg sko!!!

Kolla vilken snygg sko jag hitta i ett skyltfönster i Göteborg!! Det är en hög Ilse Jacobson kom inte ihåg i vilken butik. Den var svart och skit snygg. Fönstret var lite regnigt och orkade inte gå in och ta kort fast det går nog och se ändå!!!

Shopping!

Här ser ni min nya jacka jag köpte i Göteborg idag. det är en vår och höstjacka från Tom Joule!! Den är skit snygg!! Sen ser ni också mina nya ballerina tofflor!! Från sheperd som jag köpte på Åhlens dom är så SKÖNA!!!! Så det var det jag köpte idag!! Ha det bra!!!!

Göteborg!!!

Jaha nu är man i goa Göteborg för att vara med pappa på jobbet. Men jag tror jag kanske ska gå och kolla lite och vem vet man kanske får med sig något hem. Ifall jag köper något lägger jag in det sen!! Vi syns!!!

GOTT NYTT ÅR!!!

Först måste jag ju bara säga GOTT NYTT ÅR!!! På nyår var jag i Ulricehamn sen sov jag och min familj över där!!!Vi sköt raketer som dom flesta nog gjorde!!! För att fira det nya året 2012!!!! sen åt vi jätte god mat som ni kan se på bilderna nedan!! Dom två översta bilderna är förrätter och den understa våran efterrätt. Jag han inte ta en bild på varmrätten men det blev risotto med ryggbiff!! Till förrätt för vuxna blev det pilgrimsmusslor och någon salsa som ni kanske ser på  den översta bilden!! Till oss barn (bilden i mitten) blev det en mini taco tallrik!!! Och till efterrätt blev det en pyramid av petit chouer fyllda med citronflomage och glass till det MUMS!!! Min mobil är inte så bra att ta kort med som ni kanske kan se hoppas ni ska kunna se ändå:) Ha ett GOTT NYTT ÅR!!
!

RSS 2.0