Dans och handboll!!

Hej! Nu är jag hemma efter att ha dansat och tränat handboll! Jag dansar musikal och sen imorgon ska jag dansa jazz!!

Falköping!

Hej! Nu är jag hemma efter att ha varit i Falköping! Där spelade jag två handbollsmatcher en mot Falköping och en mot Skara vi förlorade mot Skara men vann mot Falköping! Det var tufft! Nu är jag hemma och ska slappa!! Hejdå!

Laserdome och skridskor!

Hej nu är jag hemma efter att ha åkt skridskor och varit på laserdome!! Det var väldigt roligt! Nu ska jag bara ta det lungt och så!!

Sko från Puma!

Hej detta är ett par väldigt snygga inomhusskor som jag såg på Intersport. Dom är från Puma och kostar 600:-.  Väldigt färgglada färgerna är gul,blå,svart,vit,grön,röd och orange. sen är sulan brun också. Som sagt väldigt färgglada. Ni får ha det bra hejdå!!

Handboll!

Hej!!!
Nu har jag spelat handboll igen två matcher mot guldkroken. Vi spelade i Hestrahallen. Vi vann båda. Alla var riktiga kämpar. Sen nu på efetr middagen har jag åkt skridskor på bergdalen med en kompis det var super roligt. Nu är jag hemma ska vila, ta det lungt och bara slappa men vi syns!!! Ha det bra!!!

Lidköping!!!

Hej!!
Idag har jag vart och spelat handboll i lidköping. Vi skulle åka klockan 08.30 och det gjorde vi också men när vi väl kom fram i lidköping så var det visst dubbelbokat så vi fick vänta 3 timar innan vi spelade. Men när vi väl spelade vann vi med 13-1 mot lidköping. Sen åkte vi hem och jag är väldigt trött så ikväll blir det mys och även melodifestivalen. tyvärr så han jag inte ta några bilder men jag lägger upp en bild på mig själv från midsommar. (Lite fel årstid kanske men ja ja.) Ha det bra!!!

RSS 2.0