Nyårsafton!!!!

Idag är det nyårsafton!!!!!!! Och jag ska ha på mig min nya klänning som jag la in i ett annat inlägg!!!
Jag återkommer imorgon eller senare vad jag ska göra!!! Fast nu måste jag gå och göra mig iordning!!
HA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!:)

Handbollscup!!!!

TJENARE!!!!
Nu har jag kommit hem efter att ha vart på handbollscup hela dagen. Tyvärr så åkte mitt Borås lag ut men det andra laget gick vidare hoppas det går bra för dom:) Det konstigaste var att vi var två lag från samma lag och fick möta varandra. Så om vi hade vunnit mot dom så hade vi gått vidare men nu gjorde dom det. Fast det var lika det avgjordes på så att säga contring/straffar. Men nu har jag kommit hem och är typ skit trött så jag ska nog vila lite men vi syns.
HA DET GÖTT!!!!!!

Min nya blus/klänning:)

HEJSAN!!!
Detta är min nya blus/klänning:) Som jag köpte på en butik som heter Faith och ligger här i Borås. Den översta bilden är framsidan på blus/klänningen och den understa bilden är baksidan på blus/klänningen. Bilderna blev lite mörka och suddiga jag hoppas det ska gå bra och kolla ändå!!!
Ha det riktigt gött!!:)

28 December

HEJSAN!!!!
Nu har jag kommit hem efter att ha tränat handboll i 1 timma och 30 minuter. Som ni såg i förra inlägget så har jag shoppat en klänning/blus:) Jag glömde säga att dom pengarna  som jag fick tillbaka när jag bytte några julklappar köpte jag blusen/klänningen av fast jag betalade lite med ett presentkort också!! Fast nu är jag hemma igen:)
Ha det riktigt gött!!!:)

Massa Converse på Intersport!!!

Här ser ni bara några av alla converse som finns på Inter sport. Det var skit många olika färger!!!

Snygga gummistövlar

Gummistövlar jag gillar!!

Gummistövlar jag gillar!! by alma2012 featuring red shoes

Jag gillar dessa stövlar från Hunter.

Crazy Monkey

Ha ha ha ha ha!!! Har ni sätt?? En "CRAZY MONKEY" på Teknik magasinet för 129:-. Det enda den gör är att skrika när man tar dens "bananas"!! Fast en sådan kan ju faktiskt vara ganska rolig!!:)

27 December

Jag har varit i knalleland här i Borås ett tag! Det började med att jag bytte några julklappar. Sen åkte vi till ishallen mina syskon och pappa älskar hockey!! Sen åkte jag och åt! Men nu är jag hemma igen och ska nog blogga ett tag! Ha det gött!!!!

Pepparkakshus!!

Yes!!! Snart ska man få provsmaka det ska bli mumsigt!!!!!!!!

Min blogg

Hej i denna blogg kommer jag att skriva om lite allt möjligt. Jag kommer blan annat och skriva om skor som ni kanske har sett. Jag hoppas ni kommer tycka om den!!!!!!!!!!!!

Mammas skit snygga stövlar!!!!


Min bästa julklapp!!!



Fira jul!!!

Hej!!!!! Nu idag firade jag jul med min släkt på pappas sida. Vi var ute och åt på restaurang som ni såg på mitt förra inlägg. Sen fick vi paket hemma hos min faster. Jag fick b.l.a presentkort på kicks och ginatricot.

På restaurangen



Idag har jag och min kusin Vivianne ätit på restaurang i Lerum. jag åt kina mat. det är jag i vitt och min kusin i rosa!!!!


Min bror



Här är min söte bror. Han är tre år gammal.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0